Ga naar de inhoud

Verkeersplein Elbertsschool

Beste ouders, verzorgers en buurtbewoners,

Graag brengen wij je op de hoogte van een bijzonder evenement dat plaatsvonden donderdag 28 september. Op deze dag heeft Rob Gijsbers het ANWB Verkeersplein aangebracht op het schoolplein bij de Elbertsschool. Dit initiatief stelt kinderen in staat om op een speelse en educatieve manier meer te leren over verkeersregels en -veiligheid. 

Het verkeersplein zal dienen als leslocatie voor de leerlingen van de ROL School, waarbij vrijwilligers hen zullen begeleiden tijdens fietslessen. Daarnaast willen wij ook de kinderen uit de buurt uitnodigen om het verkeersplein te gebruiken. Een mooie gelegenheid voor jonge fietsers om hun vaardigheden te oefenen en tegelijkertijd nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken.

Binnenkort volgt een bericht met meer gedetailleerde informatie over de officiële opening van het verkeersplein.

We willen je vragen om jouw kind(eren) in basisschoolleeftijd alvast enthousiast te maken voor deelname. Het is een geweldige kans om hen bewust te maken van de verkeersregels en hen een veilige fietsomgeving te bieden.
Om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten, kan je het ontwerp van het verkeersplein bekijken op de bijgevoegde foto. Wij hopen dat dit jou alvast inspireert en enthousiast maakt!
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je altijd contact opnemen met de organisatie van dit evenement. Samen hopen we eraan bij te dragen een veiligere verkeersomgeving voor onze kinderen te maken.

Met vriendelijke groet,
Arjan Broer en Gooitske Zijlstra